Foto's

Over Kemer

Zoals gezegd geeft de omgeving van dit hotel haar gasten genoeg reden om zich in de hemel te wanen. Het grote terrein van het hotel is mooi, maar het uitzicht is beter. Aan de ene kant vindt u de groenblauwe, heldere zee. Aan de andere kant ziet u het groene achterland dat rap omhoog gaat in het Taurusgebergte. Het hotel gaat goed op in deze natuurpracht. Dankzij de gunstige ligging aan de kust geeft het hotel bovendien toegang tot drie natuurlijke baaien. De omgeving leent zich goed voor uitstapjes te voet of per auto. Het hotel biedt ook nordic-walking excursies aan.

Kiris en Kemer

In de directe omgeving van het hotel bevind zich het stadje Kiris, en op slechts acht kilometer vindt u Kemer. In Kiris kunt u terecht voor enkele winkeltjes, restaurantjes en barretjes. Met mooi weer kunt u hier op het strand zitten met een drankje en genieten van het uitzicht en de fraaie zeiljachten die regelmatig langs komen varen. Vanaf het hotel vertrekt er een bus naar Kemer. Hier kunt u plezier beleven op het strand. Daarnaast is hier een jaarlijkse rally die de moeite waard is. Wees bij een bezoek aan Kemer wel voorbereid op veel toeristen. Door de fraaie omgeving is het een populaire bestemming, en de bevolking van Kemer groeit tot 100.000 inwoners in de zomer. Ter vergelijking: in de winter wonen hier 17.000 mensen.

Antalya

Als u er graag een dag op uit wilt is een bezoek aan Antalya absoluut de moeite waard. Deze stad ligt op slechts 45 kilometer rijden naar het noorden. Antalya is een grote stad met meer dan een miljoen inwoners. Deze stad heeft een historisch centrum waar u fraaie oude bouwwerken kunt bewonderen. Daarnaast heeft het stad nieuwere wijken waar u alles kunt vinden wat u kunt verwachten bij zo’n grote stad, waaronder winkelcentra, theaters en uitgaansgelegenheden. In het oude centrum kunt u lekker dineren. ’s Avonds is Antalya ook een bruisende stad, waar er tal van uitgaansgelegenheden zijn voor Turken en toeristen van alle leeftijden. Er zijn gezellige bars, exotische waterpijpbars en grote discotheken. Voor ieder wat wils.

Vergelijk Maxx Royal Kemer bij 3 aanbieders Bekijk prijs